Strada Libertății nr.1, Alexandria 140009
Luni - Vineri: 09.00-19.00
NE MÂNDRIM CU REZULTATELE SERVICIILOR NOASTRE !

CURĂȚARE TAPIȚERIE

Tot interiorul este aspirat, praful este șters cu o carpa din microfibră, bordul și toate elementele din plastic sunt curatate. Scaunele si bancheta se curata prin spuma de injectie si extragerea cu aspirator profesional. In cazul tapiteriei din piele, lucrurile stau puțin diferit fata de materialele textile, un rol important il au produsele folosite.

POLISH FARURI

Un polish efectuat de echipa Detailing Auto BIG implică folosirea celor mai profesionale solutii si echipamente existente la ora actuală pe piața din Romania, operatia finala de polish va fi una de exceptie. Aceasta operatie dureaza circa 90 de minute.

POLISH PROFESIONAL

Vopseaua caroserie trebuie intretinută periodic pentru a fi protejata de zgarieturile tip "pânză de păianjen". Matuirea vopselei de pe caroserie sau aparitia unor zgarieturi produse de perii sau lavete de sters, toate aceste detalii pot fi inlaturate in urma unui polish profesional by Auto-Big.

RETAPIȚARE PLAFON

Tapiteria plafonului se poate inlocui si noi o putem face,aceasta va arata ca noua exact ca cea din fabrica, acest proces facandu-se obligatoriu cu materiale de cea mai buna calitate si adezivi de cea mai buna calitate cu rezistenta de pana la 80 grade celsius(deoarece in masina se produce efectul de sera pe timpul verii)